Dietter, Kosthold, Prosjekt Hunk, Trening
Det å være på et kostholds- og treningsregime er ikke alltid like lett. Man må som oftest forsake en del aktiviteter man gjerne skulle ønske man kunne delta på til fordel for «food-prepping» og tid på gymmet.

 

Nå har det gått en god del uker siden vi har oppdatert dere på deltakerne våre i Prosjekt Hunk – 2017 og mye har skjedd siden da. I dag skal dere få se lese hvordan det har gått med Kent siden vi startet med å følge opp han.

 

 

Kent har selv skrevet den følgende teksten:

Mens jeg sitter her på en søndag , og trykker i meg en deilig burger og litt fries, tenkte jeg å skrive litt om progressjonen jeg har hatt de siste fire mnd. FAB training satte i januar opp trening og kostholdsprogram for meg, med plan om muskelvekst. Det har ikke bare vært lett, og mengden mat som skal spises var i begynnelsen veldig tøft. Alt går seg til og resultatene vises! Jeg har hatt en inntak på rundt 3000 kal om dagen kombiner med et realt styrkeprogram. Målet mitt var, og er å bygge muskler, og dette tar tid! Det tar tid, og det er ikke bare gøy.

På tre mnd har jeg økt vekten min med 7 kg, Dette uten å se ut som jeg kun har lagt på meg.
Dagene har bestått av spising jobb , og trening. Sosial må jeg være i helgene, da jeg merker at jeg har mer enn nok mer alt annet i løpet av uken. Jeg trener 5-6 dager i uken, og foreløpig uten noen form for kardio .

 

 

 

Kommentarer fra FAB Training:

Enkelte reagerte kanskje på at en person som er på diett «trykker i seg» burger og fries.. Når vi følger opp en person på kosthold er det viktig for oss at personen har mulighet til å kose seg litt med «junk» eller annen type matvarer som ikke står i dietten i blant. Dette gjør vi for å holde motivasjonen oppe.

 

Kent er målrettet og vet hva han vil. Han er ikke en «typisk kunde» som gjerne er supermotivert i starten, så begynner unnskyldningene å komme som perler på en snor! De nevnte kundene blir mer og mer fraværende i kontakten med oss. Det er ikke vår oppgave å jage etter kundene det er deres eget ansvar å rapportere til oss, til å gi oss feedback på hva de ønsker og til å bestille time hos oss når de skal bli trent.
Slik opplever vi ikke Kent, han rapporterer inn når han skal og han ber om hjelp når han trenger det. Trenger han litt ekstra motivasjon ringer han å slår av en prat. Det er ikke vanlig praksis at vi gjør dette med våre PT kunder, men guttene i Prosjekt Hunk – 2017 har vi litt tetere oppfølging med siden de har valgt å la oss følge de så tett og samtidig eksponere de.

 

 

Vi er veldig fornøyd med resultatet til Kent hittil og synes han har all grunn til å være stolt av det! Vi skulle nok helst sett at Kent hadde mulighet til å trene med oss litt oftere. Eller i det minste i nærheten slik at vi fikk fulgt ham opp enda tettere på treningen! Man merker at han er «sugen» på å lære så mye som mulig om treningen han driver med og det er alltid estra gøy med slike kunder!

Det er noen uker siden Kent skrev dette, vi har vært litt trege med å poste den, så det er vår feil. Kent har lovet oss en ny tekst om ikke lenge.

 

Vi håper at progresjonen Kent har hatt kan motivere andre til å ta steget videre med tanke på sin egen trening!

 

Mvh

Frode & Berit

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse