Dette er Prosjekt Hunk-2017!

Prosjekt Hunk – 2017

Prosjekt Hunk – 2017 er et tilbud FAB Training har til mannfolk som ønsker å endre på kroppen sin. Det kan være at de ønsker å få til en livsstilsendring. Eller at de behøver å få hjelp til å sette i gang med et skikkelig treningsprogram. Enten for å styrke hele eller deler av kroppen, eller rett og slett bare for å bygge muskler. Noen trenger kostholdsråd og veiledning. Og noen trenger oppfølging på både kosthold og trening.

Deltakerne i Prosjekt Hunk – 2017 får tett oppfølging fra FAB training gjennom hele den avtalte tidsperioden. De får enten personlig oppfølging, online oppfølging eller begge deler. Alle deltakerne får skreddersydde løsninger som er tilpasset deres hverdag og deres behov. Deltakerne får i tillegg være med på å påvirke dietten sin slik at de får en kostholdsplan som er gjennomførbar. Alle deltakerne har individuelle oppfølgingsløsninger som er satt opp etter deres ønsker i forhold til hva de trenger av oppfølging og hvor lenge de ønsker å bli fulgt opp.

 

Det finnes ingen fasit på hvem som kan melde seg på dette prosjektet. I teorien kan alle som ønsker en livsstils endring eller trenger hjelp til trening og/eller kosthold melde seg på Prosjekt Hunk – 2017. Det vil allikevel være en fordel at man sitter inne med et genuint ønske om en endring enten det er å gå opp eller ned i vekt, komme i form, bli sterkere, få mer muskler eller få til en livsstilsendring.

 

FAB Training vil i løpet av våren komme med ukentlige oppdateringer fra Prosjekt Hunk – 2017. Vi kommer til å presentere noen av våre deltakere som har sagt seg villige til å bli publisert. Vi kommer til å publisere bilder, framgang, trenings erfaring og hvordan det går med dietten. Deltakerne kommer også til å skrive litt om seg selv, om hvordan prosjektet går for deres del, hva de tenker om treningen og hva de tenker om dietten.

Her er noen av deltakerne i Prosjekt Hunk:

Deltaker 1:

Navn: Ole Christian Sandvoll

Alder: 37

Vekt: 98.8

Høyde: 1.80

Mål: Komme i bedre form, få tilbake styrke i kroppen.

Diett type: Biorytme

Deltaker 2:

Navn: Arne Erik

Alder: 37

Vekt: 112

Høyde: 1.88

Mål: Målet mitt er i første omgang å komme i gang med treningen igjen etter en litt tøff periode i livet. Jeg ønsker også å få på plass kostholdet og har troa på at jeg skal få det til med den oppbakkingen jeg får nå framover.

Diett type: Biorytme

Deltaker 3:

Navn: Kent Myklevold Krogseng

Alder: 34

Vekt: 88

Høyde: 1.85

Mål: Bygge en bedre fysikk med hovedfokus på ben og rumpe, ned i fettprosent.

Diett type: Biorytme

Deltaker 4:

Navn: Lars Erik Sandvoll

Alder: 34

Vekt: 140

Høyde: 1.86

Mål: Gå ned i vekt og på sikt få til en varig livsstilsendring som jeg kan leve med.

Diett type: Lavkarbo / HFLC

Vil du være med som deltaker?
Fyll inn skjema og send inn til oss så kontakter vi deg 🙂

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse