Online Coaching

Denne type coaching er som å ha en Personlig Trener bare at oppfølgingen foregår via internett i stedet for ansikt til ansikt og det er rimeligere enn å ha en PT.

 

Man kan få online coaching både til diett og trening eller begge deler. Prisen avhenger av hva man velger og hvor lenge man ønsker oppfølging. Din online coach vil følge deg opp via ukesrapporter og tilpasse din diett og/eller ditt treningsprogram ut fra ukesrapporten. Coachen vil også være tilgjengelig for deg på chat underveis. Du vil få tilgang til loggføring og statistikk på din framgang.

 

De fleste av våre tidligere kunder har hatt best resultater av online coaching på både trening og diett. Dette er mest sannsynlig fordi kosthold og trening henger sammen. Det å ha et riktig og balansert kosthold vil gjøre at man raskere oppnår bedre resultater av treningen.

 

En del av våre kunder på online coaching velger å møte oss personlig til en PT time eller to i løpet av oppfølgings perioden. Siden dette har blitt en trend hos våre kunder har vi valgt å gi alle våre online kunder 40% rabatt på enkelt PT time.

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse