Dietter, Ekstremdietten, Kosthold, Trening
En liten stund før påske ble vi kontaktet av ei jente som ønsket å gå ned 14 kg på seks uker. Vi takket ja til oppdraget og så fram til utfordringen med å følge henne opp. I dag skal dere få lese om utfallet. 

 

Bedre sent enn aldri

Vi har vært dårlige på å oppdatere dere på dette prosjektet, grunnen er at det blir vanskelig å oppdatere dere med informasjon og framgang når vi ikke har noe data å oppdatere med. Det er kundens eget ansvar å oppdatere oss på hvordan framgangen er og når kunden ikke oppdaterer oss blir det vanskelig å videreformidle dette.

Vi satte opp en ny og mer «vanlig» diett etter noen uker, men fikk aldri tilbakemelding på om denne ble benyttet videre.

 

Greide hun å gå ned 14 kg på seks uker?

Etter de første to-tre ukene stagnerte vekta litt, men cm. målene fortsatte å gå ned. I følge Børge Fagerli skal man ikke bekymre seg om dette skjer når man går på PSMF diett, det er helt vanlig og vekta kommer etterhvert. Hun ble syk en liten periode under oppfølgingen og kontakten fra hennes side uteble. Vi bekymret oss litt for om det da hadde blitt et lite tilbakefall og forsøkte å få henne i dialog. Vi fikk tilsendt vekten og den hadde gått betraktelig ned siden siste kontakt.

 

Hun ønsket å gå ned disse kiloene fordi hun skulle være med på en aktivitet som krevde at man holdt seg under en viss vektgrense. Hun kom seg ned 12.4 kg og de lot henne være med på aktiviteten. Det betyr at den vekten hun hadde satt som mål greide hun ikke , men hun nådde målet sitt allikevel fordi hun fikk være med på den ønskelige aktiviteten.

 

 

Alt i alt syns vi det var utrolig bra jobbet, det er veldig få som klarer et sånt kjør over en lengre periode og hun nådde jo faktisk hovedmålet med dietten sin selv om det manglet litt over 1 kg. på vektmålet!

 

Vi håper at vi hører fra jenta igjen og at vi kan få fortsette å følge henne! Hun har ben i nesa, står på når hun må og det er veldig gøy å jobbe med slike kunder!

 

Frode og Berit

 

 

 

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse