Online tjenester

Diett tilpasset deg og din hverdag

Dietten blir tilpasset deg og dine behov. Det innebærer at du får antall måltider pr. dag du måtte ønske og med med matvarer DU kan leve med over tid. Det inngår ingen oppfølging i denne planen.

Det betyr praksis i at man får en tilpasset diett og må følge denne på egenhånd.

Om man ønsker hjelp underveis i dietten vil det påløpe ekstra kostnader pr. gang man ønsker oppfølging. Hvis man vet at dette kommer til å bli tilfelle anbefaler FAB Training at man i stedet velger en diett som inkluderer online coaching, da dette på sikt vil bli rimeligere for deg.

Kr. 2.000,-

Treningsprogram

Treningsprogrammet tilpasses ditt ønske. Du velger selv hvilke områder du ønsker å fokusere mest på samt hvor mange dager i uken du ønsker å trene. Det inngår det ingen oppfølging i dette programmet. Det betyr i praksis at man får et ferdigstilt treningsprogram og følger

deretter dette programmet alene. Om man ønsker hjelp til justering av programmet eller vil bytte ut øvelser eller antall dager vil det påløpe ekstra kostnader pr. gang. Hvis man vet at dette kommer til å bli et tilfelle anbefaler FAB Training at man i stedet velger et treningsprogram som inkluderer online coaching.

1750,-pr

Det anbefales en eller to PT timer for gjennomgang av programmet, men dette er valgfritt. Alle online kunder får 40% avslag på enkle PT timer.

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse