Booty By FAB - rumpetrening

Vil du ha fin rumpe?

Da kan Booty by FAB være akkurat det du trenger. I løpet av 8 uker med to treningsøkter i uken vil lære du lære deg øvelser og teknikker for å få en fastere og mer velformet bakdel.

 

FAB training har mange års erfaring når det kommer til forming av kroppen ved bruk av styrketrening. Begge trenerne har utøvd praksis både på seg selv og andre med gode resultater. FAB Training har i programmet Booty by FAB blant annet valgt å bruke godt utprøvde prinsipper fra den kjente rumpetreneren fra USA, Brett Contreras.

 

I løpet av programmets varighet vil du kunne få:

  • Skikkelig coaching slik at du lærer deg å bruke og å få kontakt med gluteus muskulaturen, som på godt norsk kalles musklene i rumpa.
  • Få tunge treningsøkter som du kjenner både fysisk og mentalt.
  • Lære deg en rekke øvelser for trening av rumpa, som du kan ta med deg videre og bruke under egentrening.
  • Sist men ikke minst kunne få en strammere rumpe.

 

 

Begrenset antall plasser.

Booty by FAB har kun åtte plasser. Dette er for at vi skal kunne levere et godt produkt til kunden. Ved å ha for mange på en gruppe vil det kunne føre til at kunden ikke får god nok oppfølging fra oss i FAB Training. Det å kunne se og hjelpe hver en eneste kunde er viktig for oss i FAB Training. Derfor vil vi på hver eneste økt være to instruktører slik at kunden får tettest mulig oppfølging under økten.

 

Bindende påmelding.

 

Oppstart januar februar 2017

Minimum seks påmeldte for at programmet skal kjøres.

 

Stram opp baken din med Booty by FAB og meld deg på før noen andre tar plassen din.

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse