Bedriftstrening med FAB Training

 

Ønsker du og din bedrift mer glade og friske ansatte – og redusert sykefravær?

Det har i følge flere forskninger vist seg at bedriftstrening i arbeidstiden blant annet har en positiv innvirkning på de ansatte, dette begrunnes med at fysisk aktivitet kan gjøre at man:

 • får mer energi
 • generelt føler seg bedre
 • får bedre selvtillit
 • blir mer fornøyd med både seg selv og gjerne også sin arbeidssituasjon.

 

Arbeidsgivere som gir sine ansatte muligheten til å være mer fysisk aktive ved å tilby de bedriftstrening vil på sikt se at det kan er lønnsomt for bedriften. Fordi fornøyde, friske og aktive ansatte skaper:

 • økt produktivitet
 • bedre samarbeid og samhold
 • redusert sykefravær
 • reduserte kostnader for medisinsk behandling og rehabilitering

 

Hvorfor velge FAB Training som leverandør av bedriftstrening ditt firma?

 

Billige enn andre aktører på markedet

Vi er ikke tilknyttet noe fast treningssenter og har i stedet valgt å ha avtaler med flere lokaler rundt om i Oslo, der vi kan leie oss inn på timesbasis. Noe som betyr at vi mest sannsynlig kan tilby bedriftstrening i nærheten av der du holder til. Pris pr. time på lokale varierer noe.

Få treningen levert på døra 

Vi er mobile og kan tilby trening med utstyr vi kan ha med oss til dere. Det betyr i praksis at hvis du har en egnet plass til trening kan vi komme å gjennomføre bedriftstreningen på arbeidsplassen din.

Erfaringsmessig har vi flere deltakere pr. time hos bedrifter som velger denne løsningen fordi det er enkelt for de ansatte å komme på en time rett etter jobben eller i lunsjen framfor å måtte stresse videre et sted midt i rushtrafikken.

 

Bred erfaring med kompetanse innenfor flere felt

FAB Training består av Frode & Berit som til sammen har nesten 50 års erfaring fra treningsbransjen. Vi begge har en genuin interesse for trening, noe som har resultert i en god del egenstudier på sene kvelder. I tillegg innehar vi en rekke kurs og utdanninger som gir grunnlag for å kunne tilby deg og din bedrift et spesialtilpasset treningsopplegg etter deres ønsker og behov:

 • Sertifisert gruppe treningsinstruktør gjennom SAFE Norge
 • Personlig trener via Akademiet for personlig trening
 • Vernepleier med spesialisering innenfor fysisk aktivitet og kosthold
 • Masterstudie i aktivitet og bevegelse (pågående, fullført 3/4)
 • Sykkelinstruktør via SAFE Norge
 • Fysisk aktivitet og helse NIH (enkeltfag på masternivå)
 • Sertifisert Triggerpoint terapeut
 • Kostholdsveiledning

Den mest populære løsningen blant bedrifter

Den mest populære løsningen på bedriftstrening i dag er en kombinasjon av styrketrening og Triggerpoint behandling.

 

Triggerpoint behandling

Under en triggerpoint behandling  jobber man med stramt bindevev og stiv muskulatur ved hjelp av foamroller og små baller. Dette feltet er noe vi begge har god erfaring fra. Denne formen for behandling er noe man kan gjøre i gruppevis for eksempel 2-4 ggr i mnd. der man systematisk går gjennom hele kroppen under hver økt på 30-45 minutter.

Triggerpoint behandling vil garantert være med på å hjelpe personer som har fysiske plager som for eksempel stiv nakke, rygg problemer, stive skuldre, spennings hodepine etc. Dette er veldig aktuelt for personer som sitter mye foran PC og jobber og egentlig alle personer som har en fysisk jobb der man belaster en eller annen del av kroppen gjennom en hel arbeidsdag.

 

Priser

Alle bedrifter har forskjellige behov og ønsker når det kommer til å tilby fysisk aktivitet til sine ansatte i tillegg er det stor variasjon i antall ansatte som kommer til å delta . Det er derfor vanskelig å fastsette en pris pr. time uten å ha kartlagt hvilket behov bedriften har først.

 

 

 

 

 

«Jeg har trent med FAB Training i ca.. 2 år. De er flinke til å motivere en til å yte det lille ekstra de gangene det trengs. De har med sine behandlingsmetoder hjulpet meg å bli bedre i en plagsom og stiv skulder. Jeg kan trygt anbefale FAB Training til alle som ønsker et BRA og sikkert treningsopplegg laget av dyktige instruktører.»                    

Human Mohammadpour

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud så kan vi sammen finne ut hva du og din bedrift har behov for.

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse