Bli slank til sommeren med ABS by B

Vil du ha strammere mage?

 

Da kan ABS by B være løsningen for deg.

 

ABS by B er et seks ukers program der man vil lære seg basiskunnskaper for stramme opp magen. I løpet av disse seks ukene vil man møtes på en workshop der man får med seg og får opplæring i å bruke nyttige verktøy for å kunne få en strammere mage. Man vil også få opplæring i hvordan man burde trene magen samt lære seg en rekke mageøvelser man kan benytte underveis. Etter 6 uker med ABS by B vil man møtes på en ny workshop der man deler erfaringer med de andre deltagerne og går gjennom hva som har fungert og hva som ikke har fungert. Og man vil også lære hvordan man kan fortsette på egenhånd.

 

Etter endte seks uker med deltakelse i ABS by B vil du kunne sitte igjen med:

-Strammere og flatere mage

-Mer synlige magemuskler

-Bedre holdning

-Sterkere core muskulatur

-Kunnskap om hvordan du kan fortsette å holde magen din i form

 

Hva får du ved å delta i ABS by B?

Under hele programmet og to uker etter endt program vil du ha tilgang til en lukket Facebook gruppe der du også kan få oppfølging og hjelp fra FAB Training. Deltakerne har også muligheten til å kommunisere seg i mellom, backe hverandre opp og dele erfaringer i denne gruppen.

 

 

Berit Holsbø FAB Training

 

 

Berit er den ene halvparten i FAB Training , hun har lang erfaring innenfor dette segmentet og har i en årrekke jobbet med å hjelpe andre personer med å nå målene sine. Hun har også prøvd forskjellige metoder på seg selv og funnet ut hva som fungerer og ikke fungerer. Det å lære av hennes hemmeligheter og triks samt og få personlig oppfølging fra henne vil gjøre at du som kunde føler deg trygg på at du får det du betaler for.

 

 

 

 

 

 

Programinnhold i ABS by B:

Workshop 1 – Innledning og opplæring.

Personlig oppfølging – Tilgang til FAB Training online

Tilgang til diskusjonsforum – Lukket Facebook gruppe opprettet for alle som deltar på det aktuelle programmet. Denne gruppen vil i etterkant av endt program være åpen i 2 uker, der

FAB Training også vil være tilgjengelige for eventuelle spørsmål og svar.

 

Workshop 2 – Veien videre

 

 

Valgfri ekstra oppfølging med ABS by B

FAB Training vil etter 4-6 måneder holde en oppfølgings workshop der man møtes for å få hjelp og motivasjon til å fortsette i riktig retning og/eller hente seg inn igjen.

 

Begrenset antall plasser.

 

Oppstart Februar 2017

 

Kurset har bindende påmelding og vil kun bli kjørt hvis det er 8 påmeldte eller flere.

 

Meld deg på og kom i form med ABS by B før det er for sent.

Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse