Diett tilpasset deg og din hverdag

Dietten blir tilpasset deg og dine behov. Det innebærer at du får antall måltider pr. dag du måtte ønske og med med matvarer DU kan leve med over tid. Det inngår ingen oppfølging i denne planen. Det betyr praksis i at man får en tilpasset diett og må følge denne på egenhånd. Om man ønsker hjelp underveis i dietten vil det påløpe ekstra kostnader pr. gang. Hvis man vet at dette kommer til å bli tilfelle anbefaler FAB Training at man i stedet velger en diett som inkluderer online coaching, da dette på sikt vil bli rimeligere for deg.

2000,-

Treningsprogram

Treningsprogrammet tilpasses ditt ønske. Du velger selv hvilke områder du ønsker å fokusere mest på samt hvor mange dager i uken du ønsker å trene. Det inngår det ingen oppfølging i dette programmet. Det betyr i praksis at man får et ferdigstilt treningsprogram og følger deretter dette programmet alene. Om man ønsker hjelp til justering av programmet eller vil bytte ut øvelser eller antall dager vil det påløpe ekstra kostnader pr. gang. Hvis man vet at dette kommer til å bli et tilfelle anbefaler FAB Training at man i stedet velger et treningsprogram som inkluderer online coaching.

1750,-pr

Det anbefales i tillegg en eller to PT timer for gjennomgang av programmet.

Online Coaching

Denne type coaching er som å ha en Personlig Trener bare at oppfølgingen foregår via internett i stedet for ansikt til ansikt og det er rimeligere enn å ha en PT.

Man kan få online coaching både til diett og trening eller begge deler. Prisen avhenger av hva man velger og hvor lenge man ønsker oppfølging. Din online coach vil følge deg opp via ukesrapporter og tilpasse din diett eller ditt treningsprogram ut fra ukesrapporten. Coachen vil også være tilgjengelig for deg på chat underveis. Du vil få tilgang til loggføring og statistikk på din framgang.

De fleste av våre tidligere kunder har hatt best resultater av online coaching på både trening og diett. Dette er mest sannsynlig fordi kosthold og trening henger sammen. Det å ha et riktig og balansert kosthold vil gjøre at man raskere oppnår bedre resultater av treningen.

En del av våre kunder på online coaching velger å møte oss personlig til en PT time eller to i løpet av oppfølgingsperioden. Siden dette har blitt en trend hos våre kunder har vi valgt å gi alle våre online kunder 40% rabatt på enkelt PT time.

Online tjenester
Registrering
Vennligst vent...

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vil dere vite mer om nyheter og timer vi har? Fyll ut navn og mailadresse